دانشگاه حکیم سبزواری ، دانشگاهی ، پویا و با پتانسیل بالاست

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و گسترش وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری را دانشگاهی جوان، پویا با پتانسیل بالا معرفی کرد.
به گزارش مجله اینترنتی اسرارنامه به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه حکیم سبزواری دکتر حسنی درنخستین روزهای شهریورماه جاری ضمن حضور در شهرستان سبزورار و بازدید از دانشگاه حکیم سبزواری ابراز امیدواری کرد با تلاش مسئولان دانشگاه و نظر مساعد وزارت علوم، تحصیلات تکمیلی در دانشگاه حکیم سبزواری توسعه یابد.
وی در این بازدید طی جلسه ای که با اعضای شورای دانشگاه برگزار شد ، از توانمندی ها و توسعه کمی و کیفی آموزشی و علمی دانشگاه حکیم سبزواری اطلاع حاصل نمود.
 دکتر حسنی، دراین جلسه ضمن ابراز خوشوقتی از حضور در دانشگاه حکیم سبزواری ، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی وزارت علوم در راستای گسترش کمی و کیفی رشته ها و مقاطع تحصیلات تکمیلی با توجه به نیاز کشور، بیان داشت:
“ نیاز کشور به نیروی متخصص و سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی به جهت عدم اتکا و وابستگی به سایر کشورها در تربیت این نیروها و در نتیجه خارج نشدن ارز و منابع مالی از کشور، وزارت علوم را بر آن داشت تا در این خصوص تفکر اساسی و گام های مؤثر عملی بردارد به نحوی که مجموع رشته ها و دوره های دکتری در سطح کشور در سال ۸۹ ، ۶۴ کد رشته محل بوده و این رقم در سال ۹۰ به ۴۹۳ کد رشته محل افزایش یافته که در ۳ ماهه نخست سال ۹۱ نیز ۲۰ درصد رشد را نشان می دهد.”
این مسئول همچنین تعداد دانشجویان کل کشور را در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، ۱۷۵ هزار نفر برشمرد که این تعداد با توجه به قشر عظیم نیروی جوان و فعال کشور به بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حال حاضر ارتقا یافته است.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این دیدار به ارائه ی گزارشی از وضعیت و پیشینه دانشگاه نامبرده پرداخت .
 دکتر عباس محمدیان همچنین شهرستان سبزوار را  با تاریخچه ای کهن معرفی کرد که دارا بودن بزرگان علم و ادب از امتیازات فرهنگی و تاریخی این شهر است .
 وی سپس دانشگاه حکیم سبزواری را در ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و عمرانی، از جمله دانشگاه های پیشرو و پویای کشور معرفی کرد.
گفتنی است دانشگاه حکیم سبزواری بزرگترین و قدیمی ترین مرکز آموزش عالی شمال شرق کشور پس از دانشگاه فردوسی مشهد  و از مهمترین دانشگاه های خراسان می باشد که از ابتدای تأسیس تا کنون دائماً در مسیر توسعه حرکت کرده است.
پردیس این دانشگاه در زمینی به مساحت 220 هکتار در شمالی ترین منطقه شهر سبزوار واقع شده و هم اکنون سالانه پذیرای  بیش از 7500 دانشجو است.
پس از دانشگاه حکیم سبزواری که تا دی ماه سال 90 با نام دانشگاه تربیت معلم سبزوار معرفی می شد ، دانشگاه شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی ، با حدود 1700 دانشجو ، سومین دانشگاه بزرگ شمال شرق کشور است که سابقه تأسیس آن به حدود یک دهه گذشته می رسد.(منبع)
پیش از این نیز در لابه لای برخی مطالب منتشرشده همین وبسایت تا حدی به معرفی دانشگاه حکیم سبزواری پرداخته ایم برای مطالعه این مطالب می توانید به بخش کوچه پس کوچه پیوندها مراجعه کنید.

کوچه پس کوچه پیوندها
کلیک کنید:

1- شور و شوق جامعه دانشگاهی سبزوار در آستانه میزبانی از یک سمینار علمی کشوری

2-
سبزوار اولین و بزرگترین مرکز دانشگاهی شمال شرق کشور پس از مشهد مقدس

3- وبسایت سرسنگ راه اندازی شد...

نظرت را بنویس
comments

مریم سالاری

سلام آقای دهخانه از لطفتون نسبت به شهرما متشکرم. دعا می کنم همونطور که خودتون خواستید بتونید کاردانی به کارشناسیو تو روزانه های سبزوار قبول شید تا بازم سبزوار بتونه میزبان خوبی برای شما باشه. موفق باشید و درساتونو خوب بخونید.

میلاد ده خانه

من میلاد هستم. از فریمان پیام می گذارم. نزدیک به سه سال توی شهر شما دانشجو بودم. دانشجوی دانشگاه فنی مهندسی دانشگاه تربیت معلم که الآن شده حکیم سبزواری.کاردانی بودم ولی بنا به دلایلی 6 ترمه تموم کردم. با اینکه اونموقع خیلی همه با بعضی از بچه ها شهر سبزوار و دانشگاه و کلاًً همه چیزارو مسخره می کردیم الآن می خوام بگم واقعاً شهر بزرگ و دانشگاه خوبی دارید.دانشگاه حکیم سبزواری و بعد فردوسی مشهد توی استان واقعاً قطبه برای خودش.قدرشو بدونید.واسه خودش سرمایه است. راستش اونموقع هرچی به ظاهر مسخره می کردیم دانشگاه تربت معلمو ولی تو دلمون حسرت می خوردیم . یعنی منکه حسرت می خوردم. الآن که دو سال بعد از فارغ التحصیلی بیکار دارم توی شهرخودمون فریمان که شاید از اول تا آخرش اندازه کل دانشگاه تربیت معلم نباشه ، بیکارمی گردم دلم برای اون موقع ها تنگ شده و می فهمم واقعاً دانشجویی چه دوران خوبیه. تصمیم گرفتم برای رفع دلتنگی یک کم بیام وبلاگ های سبزوارو جستجو کنم و با وبلاگ نویسای سبزواری حرف بزنم سایت های شمارو پیدا کردم. براتون آرزوی موفقیت دارم. من دوست دارم دوباره بتونم کاردانی به کارشناسی رو تو دانشگاه حکیم سبزواری قبول شم. ولی فقط باید روزانه باشه. چون واسه شبانه نمی خوام هزینه کنم.دعا کنید دوباره به جمع شما برگردم. خودمونیم این بار آدم میشم دیگه.و قدر می دونم. مرسی. لطفاً حتماً اگه کسی از دوستا اومد این نظرو خوند ، جواب بده. ممنون.

یاسین سبزواری

دوست عزیز! سخن شما بنده رو یاد یه لوتی تهرانی انداخت! این لوطی که اگه اشتباه نکنم اسمش لطیف بوده از جاهلان محله بوده که به عیاری معروف بوده! از ثروتمندان باج میگرفته و به فقرا کمک میکرده! روزی متوجه یک عمل زشت از سوی یکی از نمازخوان های ریش سفید بازار میوفته! اینه که میره و شراب میخوره و میره تو صف اول نماز جماعت کنار همین ریش سفید حاج آقا مینشیند! کسی جرئت این که به او بگوید بالای چشمت ابروست رو نداشته! چون لوطی محل بوده! اما همه از بوی بد دهان وی که بوی شراب میداده در عذاب بوده اند! بعد همین حاجی ریش سفید بعد از نماز با کلی عزت و احترام به این لوطی میگه لوطی به عنوان ریش سفید یه نصیحت کنم ناراحت نمیشی! لوطی جواب میده که: نه عزیز من! حالیمه! مستم! اما حالیمه. بگو دآآآش. ریش سفید میگه: نمیگم شراب نخور اما اینجوری لااقل توی مسجد و توی نماز نیا!!!! لوطی میگه: دآآآآش حالیمه! میدونم چی داری میگی! اما اونی که ریش میذاره و حاجی بازاره و به مردم نزول میده و رباشو میخواد بوی گندش اینقده بلنده که بوی شراب من توش گمه! اره حاجی! حالیمه!!!!!! جریان اینه برادر من که لوطی میره به یک زنی کمک کنه که شوهرش مرده و براش پول میزاره! و زنه ازش پول بیشتری طلب میکنه! تا بتونه نزولشو پس بده و تموم بشه! لوطی میپرسه از کی نزول گرفتی؟ میگه از همین ریش سفید بازار که تو صف اول نمازجماعت وایمیسته! عزیز من! بوی گند کارایی که مسئولان دانشگاه انجام میدن اونقده بلنده که بوی حرف ما توش گمه!!!!!!!! نان مردم رو اجر کردن اخلاقی هست اما یه مثال زدن غیر اخلاقیه؟؟؟؟؟؟

یاسین سبزواری

سلام این که دانشگاه باید خودش برای خودش درامد زایی کند مطلبی درست است! اما آیا باید برای رسیدن به این منظور از هر راهی استفاده کند؟ مثلا در نظر شما چطور است که انها با استفاده از پتانسیل دختران دانشجو به صورت اختیاری از انان عضوگیری نموده و خانه ی عفاف راه بیاندازد؟(البته بنده خیلی محترمانه گفتم وگرنه شما میتونید منظور بنده رو درک کنید) این درست نیست که هر راهی که میشود را رفت! معمولا این کارها را دانشگاه های دیگر با خصوصی سازی خوابگاه هایشان و ... انجام میدهند نه با اجر کردن نان محله ی خود! گیریم که از این راه بتوانند بودجه ی سالیانه ی خود را کسب کنند!!!! گیریم 10 درصد!!! (که مطمئنا نمیتوانند)، چرا به جای استفاده از ظرفیت کسبه ی محله با پارتی بازری و قوم و خویش بازی هر که را که دوست داشته اند به میدان تجارت خانه ی خود برده اند و ان را اصلا به مزایده هم نگذاشته اند و انهایی را هم که گذاشته اند ما تحقیق کردیم و دیدیم که حق خوری کرده اند!!!!! این انصاف است؟

یاسین سبزواری

سلام. این مسئولان دانشگاه حکیم سبزواری اونجا کار فرهنگی میکنند؟ دانشگاه رو اداره میکنند یا تجارتخانه راه انداخته اند؟ چندی است که بازارچه ای را راه انداخته اند و در ان اقوام نزدیک خود را به غرفه ها راه داده اند و از شیر مرغ تاجان ادمیزاد را به دانشجویان میفروشند و اصلا فکر این کاسب هایی رو که به هوای این که چندتا مشتری از دانشجوها پیدا میکنند و زندگی رو میچرخونند نیستند. اخیرا در اونجا بودم و اکثر کاسب ها از این حرکت دانشگاه گلایه داشتند. یکی نیست برای مسئولان دانشگاه این بیت رو بخونه که: ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
پربازدیدترین محبوب‌ترین‌ها پرونده ویژه نظرات شما